IP: 85.89.174.184 PORT: 7171
A więc Jak W Temacie Zrobiłem Poradnik Dla Sorców I Druidów A Więc Ots Witamy W Tęple Gdzie Po Schodach Mamy Npc Ale To Później Każdy Sorc I Druid Który Tu Się Zalogował Zauważył Ze Ma 5k W Bp Ale Jest Na To Sposób Pomiędzy Temple A Depo Które Jest Po Prawej Stronie Od Temple Jest Dziura W Której Są Rotwormy Zwykłe i Te Lepsze i Gdy skierujemy sie do góry u rotwormów z prawej strony bedzie skrzynka z Fire Axe (wartość 1cc) a po lewej Fire Sword(0,5k) Czyli Wracamy Do Temple W Temple Wchodzimy Do Góry Na 1 piętrze mamy npc SOYA do której piszemy hi>sell Fire Sword/Fire Axe>yes>bye i mamy 1,5cc + 0,5k z początku mamy juz 2cc
gdy juz powiemy bye kierujemy sie do npc obok POTIONER i kupujemy swoje 1 bp z mana/health potionami teraz co i jak z potionami..
+Bp mana potion możemy uzywać zawsze (około 100 many dodaje)
+ Bp Strong Mana Potion Od levela 50 (około 200 many)
+bp Great mana potion od levela 80 (około 300 many)
+bp Ultimate mana potion od 130 lv (okolo 750 many)
jeśli chodzi o health potion jest tak samo:))
po kupieniu conajmiej 7-8 bp mana potion idziemy dalej expic przy okazji kupmy 2 różdzke a więc idziemy expic! na początek polecam żółwie jak dojśc to proste wychodzimy górnym wyjśćiem z temple i zauważymy droge do góry idzemy ją przez cały czas wchodzimy po schodach omijamy fire fieldy schodzimy na dół (zaczną nas atakować Beary) jak chcecie zabijajcie idziemy dalej prosto i zobaczymy górke z różowym npc wchodzimy do niego piszemy hi>jungle>yes
znajdujemy sie w jungli gdzie są żółwie i powoli je zabijamy gdy wbijemy 13 poziom zmieniamy różdke i zaczynamy walić z wanda i exori mort to tyle na początek teraz napisze jak walic i kogo w co;d
10-20 Sorc(13 level Wand Of Dragonbreath) (19 Level Wand Of Plauge) Druid (13 Moonlight Rod) (19 Volcanic Rod)Do 20 lejemy zółwie i kongry (są na końcu dzungli z zółwiami jest taki duzy zółw a na nim TP)zabijamy je wand+exori vis
20-35 Sorc(26 Wand of cosmic energy) (33 level Wand Of Inferno) Druid (26 level Quagmire Rod) (33 Tempest Rod)od 20 do 30
napewno zabijamy Dragi (nie radze solować dl bo ubijecie moze 1 a następny ded)dragi lejemy wand+exori vis gdy wbijemy 30 lv możemy powoli walić na hydry ale 1 hydra ustawiamy sie pod skosem i klepiemy powoli ale ja wole leciec do 35 na dragach
35-80 (Lecimy Na Różdżce) Lejemy Dragi, Dl, Hydry Zabijamy Je Wand+exori vis chyba że mamy kase to robimy albo kupujemy HMM Gdy wbijemy 45 mozemy kupic SD(Sorc może robic) gdy mamy sd leci wand+sd lejemy dalej hydry i DL
80+ możemy z kimś chodzić na demony itp ale dalej możemy cisnąc Dl hydry gs behemothy..;]
To koniec poradnika jeśli chcecie coś wnieść to napiszcie priv msg co ja dodam i w ( ) napisze kto pomógł aha jak god mi da screen mapki dorobie dojścia na expa itp.. Dzieki za przyczytanie prosze o komentarze!!Smile
Administrator
Taak... Ten poradnik jest godny przeczytania.